Peter de Rijk

Peter de Rijk

Peter de Rijk

Geestelijk verzorger

Wie ben ik

Peter de Rijk heeft ruime ervaring als geestelijk verzorger in de geestelijke gezondheidszorg en de ouderenzorg. Van huis uit katholiek heb ik me ontwikkeld tot algemeen geestelijk verzorger met een brede kennis en ervaring op gebied van zingeving en spiritualiteit.

Wat bied ik

Luisteren en doorvragen om op die manier u uw verhaal te laten vertellen. Ik ondersteun zo het zoeken naar zin, richting, betekenis en verbinding. Bij ingrijpende gebeurtenissen, verlieservaringen, lastige keuzes of vragen rondom het levenseinde ben ik beschikbaar om met aandacht naar uw verhaal te luisteren en mee te denken over wat voor u het leven (nog) de moeite waard maakt.

Hoe werk ik

Samen een eindje oplopen, en dat kan ook door naast elkaar te zitten, zodat u uw verhaal kunt doen. Daarin help ik u door te luisteren en door te vragen om uw gedachten te verhelderen, waarden te benoemen en zonodig keuzes te maken. Ik ben dagelijks bereikbaar via:

Telefoon: 06 5107 3401
E-mail: pg.derijk@nvl.nu

Voor mensen met een levensvraag